Tempura(てんぷら,天麩羅) is a Japanese dish of deep fried lightly-battered vegetables or seafood. 東京を中心に展開している天丼「てんや」はサラリーマン愛用のFast-food chainである。Fast-food chain Tenya serves tendon (vegitable tendon, prawn tendon) at a reasonable price for salaried workers. 天丼と牛丼はご飯の上に載っている具が違うだけだが安くて、早くてボリュームがあるので安月給のわれわれ会社員には人気がある。 天ぷらは野菜、魚、貝、どんな材料でも油で揚げれば出来上がりでおいしいが、危険もある。よくやけどしたり、油に引火して火事になったりしている。まともな料理法と向こう見ずな危険な料理法(Fearless and reckless cooking)の動画を紹介する。
It's not so hard to make delicious tempura at home. All ingredients can be found easily at your local grocery stores. Actually, you can make tempura with almost anything. For example, tempura banana, tempura apple and tempura ice cream are tasty!
0 件のコメント:
コメントを投稿